Skön borta seger!

En av få lugna helger är snart slut. Söndagen vart ofrivilligt spenderad i Västergård Arena på förmiddagen då strul med brickor gjorde att jag fick rycka in. Så vart det med den sovmorgonen. Låg och såg på Washington - New Jersey till kl tre, men men sex timmars sömn är väl okej också.
 
 
 
Dock tredje helgen i rad som nåt lag har svårt att komma in i hallen i tid. Så det är inte alltid bra med nya tekniska finesser. Barnsjukdomar är det ju klart i början men nu har vi kört ett tag.
Jaja... fick se Telges P04 spela mot Nykvarns P04, en intressant match. För man drar ju självklart parallell till hur det såg ut för ett år sedan när Telge mötte Nykvarn i P03. Det är stor skillnad när det gäller individuell teknik, men framförallt var både lagen står spelmässigt. Man spelar inte alls boll på samma sätt som det ett år äldre lagen gör.
Så blir intressant att se hur dem utvecklas under denna säsong nu när dem får spela seriematcher varje helg istället för sammandrag.
 
Såg även Telge F01 spela mot Gnesta. Samma där, för lite tanke i passningarna och att man inte tittar upp. Men det blir nog bra.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Annars så fick H1 en ledig helg nör Haninge lämnade W.O.
Tyvärr så innebär inte det att dem är uteslutna ut serien. Vilket vore det bästa för alla lagen i serien samt för innebandyn som sport. 4-42, 2-22 och 4-32 är ju bara löjligt att se i en förbundsserie.
För enligt Svenskans tävlingsbestämmelser så måste man ha lämnat två W.O eller ett W.O i någon av dem tre sista omgångarna för att bli uteslutna.
Så vi håller alla tummarna för att dem lämnar W.O nästa helg i hemmamatchen mot Åby.
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Det har varit full rulle sista tiden. Sjukt mycket egentligen. Så därför har jag tagit ett beslut inför nästa säsong. Vilket det är håller jag dock hemligt ett tag till.
Men att hålla på med innebandy 24h/vecka som jag gör nu kommer jag definitivt inte göra i framtiden sen.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Landslagsuppehåll i fotbollen. Och det snackas mycket om Hamrén och spelar hit och dit.
Jag säger bara en sak.
Prova att spela med bara svenska spelare (du får välja själv vilka du vill ha i ditt landslag) och utan Zlatan (för dyr) i FIFA16 Ultimate Team och du kommer märka att, fan det finns ju inga bra spelare kvar......
Lyckas du vinna online med det laget så är du sjukt bra på FIFA16. :)
 
 
 
Sen hoppas jag att alla våra framtidslöften från dem framgångsrika U21 och U17 lagen tar rätt beslut angående sina karriärer så vi kan få nytta av dem i A-landslaget tillslut, istället för som det varit i tio år nu att dem försvunnit och aldrig blivit nån bra senior.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Tung borta match igår mot Gnesta med HJ A/H2,
Taktiken var klar. Vi skulle spela Frejahallsinnebandy. Gör man inte det så blir man uppäten där.
Eftersom vi hade mött dem under försäsongen så visste vi hur dem ville spela och var deras starka kort var, vilket var en stor fördel för oss i matchen. Jag har känslan att Gnesta inte hade lagt nån tanke på vårt lag i deras inför matchen snack.
Vi behövde få positiva besked efter den svaga försäsongen och premiärmatchen.
Det fick vi. Kändes som ett steg framåt. Men bara för att vi lyckas vinna i en av dem två svåraste bortamatcherna i serien så är vi inte några världsmästare. Utan det är hårt jobb i varje match som gäller. Men förhoppningsvis så blir vi mer och mer samspelta för varje match som går.
PP var återigen starkt, medans box play var 50% och det är inte bra. Så där behöver vi jobba lite.
Samt att vi skjuter för lite framåt. Denna gång räckte det till två poäng, men det kommer andra matcher framöver.
 
Dock alltid skönt och vinna borta mot Gnesta.
Men jag önskar att alla lag hade en person som Staffan. Telge skulle må bra av en Staffan i organisationen  :)
 
 
 
Katrineholm hemma nästa helg blir även den en utmaning.
 
Iochmed Trosa enormt starka inledning så känns nästa helgs match i Vagnhärad mellan just Trosa och hypade Nykvarn som en väldigt intressant match. Hemmaseger där och det kan börjas spridas oro i ett Steelers som bara har ett mål i sikte och det är uppflyttning...
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
P03 fortsätter sitt fina spel, efter förra helgens riktigt starka insats mot ett starkt Nykvarn så visade man upp ett fint passningsspel mot Järna SK. Ett lag som var bäst av övriga 03-lag förra säsongen bakom Telge och Nykvarn.
9-2 tillslut och många positiva besked.
 
 
 
Än så länge har P03 bara spelat tre matcher i D-serien och inga i C-serien ännu. Nästa helg väntar dock en match i C-serien och två i D-serien, vilket blir intressant.
Bl.a. match mot Trosa Edanö i D-serien som blir tuff då dem spelar med samma trupp i båda serierna. Utmaningar gillar vi. :)
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Nytt seriesystem på ungdomssidan. Alltid intressant att se hur det blir. Speciellt då allt är fritt denna säsong. Jag tycker det är jättebra, så länge man använder den friheten rätt. I Telge så är det inga problem, vi har inga lag som toppar upp med äldre för att vinna. Däremot har vi ett P01 lag som bara har tio spelare som vi fyller på med spelare från P99/00 så att dem ska kunna spela matcher. Men där bestämmer spelarna själva vilka som vill spela en extra match, inget som tränarna bestämmer.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
För dem som inte såg Damernas match mot Lillån så kan jag meddela att Telge har i samband med dem nya hemma tröjorna för D1 och H1 bytt namn till Arsenal TSIBK. :)
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
NHL är igång. Grymt! Det gillar jag skarpt. Det enda dåliga är att matcherna går på nätterna och att New Jersey kommer missa slutspel även denna säsong.
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Njut av lugnet när du väl har det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0