I am Alive!

Fem månader sen förra inlägget....
 
Dog jag?.... nja.... Livet är inte alltid en dans på rosor direkt.
 
Kände att min förra inlägg summerade mitt senaste år rätt så bra...
mer om det kanske en annan gång...
 
Så vad har hänt under 2016?
 
Jag har flyttat, inte så långt men till annan hyresägare. Så nu slipper jag oroa mig för dels ett stambyte och en sjukt höjd hyra.
 
 
 
Trivs bra i nya lägenheten, även om det finns saker som var bättre i gamla men men känns som det är mer positiva saker än negativa iallafall. :)
Sen så var det ju självklart trist och flytta, många minnen som skapades under dem nio åren i gamla lägenheten. Hela barnens uppväxt från små skruttar till dagens tonåringar. Vi hann göra mycket kul under dem åren. :)
Ibland kanske inte till mina grannars glädje, men äh. Mina barn fick en glädejfull och rolig uppväxt med alla tokigheter vi gjorde. Var det inte vattenkrig inomhus så var det kojor av kartonger eller tuffa innebandymatcher i vardagsrummet. Hur många tavlor (samt en taklampa) sköt inte Marcus ner med en fotboll. Vi åt lunch på balkongen på sommaren. Vi såg en massa filmer tillsammans medans vi åt godsaker. Hur ofta var det inte fullt med barn då deras kompisar var på besök. Hur ofta var det inte någon eller några kompisar till dem som över.
Hur vi brukade lägga madrasser på vardagsrumsgolvet varje nyår om vi sedan somnade på tillslut sent på natten.
 
 
 
 
Som sagt, det finns många fina minnen från den lägenheten. Från en barndomstid som jag hoppas har gett mina barn något att minnas tillbaks till med glädje. En bra barndom är väl något vi alla önskar våra barn.
 
Jag passade på och rensade en hel del innan flytten. Slängde alla mattor, dem flesta tavlorna, en del möbler m.m. Kände att det var dags att fräscha upp lite. Har dock ännu bara köpt en matta, letar efter fler ännu. :)
Dock köpt nytt vardagsrumsbord, skrivbord, badrumshylla, nya lampor bl.a.
Så det finns en del kvar att inskaffa.
 
- - - - - - - - - - - - - -
 
Fick en förfrågan idag om en sak till helgen 4-5 juni som glädje mig. Så den helgen ser jag fram emot. :)
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - -
 
Vilket härligt väder vi haft nu i en vecka. Härligt, tillochmed fått mig att ta långa promenader och tog faktiskt en löprunda förra veckan. Sprang en timme utan stopp och då har jag inte sprungit nåt sen förra året. Sjukt bra.
Så träningen är något som kommer öka nu när innebandyn har uppehåll.
Dem som följt mig på instagram vet ju om att jag kör ett 100 days of fitness challenge. Inne på sista månaden nu och lyckats med att vända min dåliga kost samt enorma sockerberoende. Så nu är det bara att öka träningen också. :)
 
- - - - - - - - - - - - - -
 
Vi hade föräldramöte idag med P03 för att sammanfatta säsongen och för att berätta planerna för nästa säsong.
Kändes som att alla köpte vårt upplägg. Vilket är kul.
 
För även om vi tappade fyra spelare till denna säsong (en till Nykvarn, en till P02 och 2 till hockeyn) som stod för 260 poäng sammanlagt förra säsongen så gjorde vi en bättre säsong än säsongen innan fast vi spelat fler matcher mot äldre lag och fler matcher mot bra lag. Det är ett gott betyg för bredden som vi jobbat med under hela säsongen.
 
 
 
Nu tappar vi tyvärr en spelare till Nykvarn som stod för 80 poäng denna säsongen. Men så är det tyvärr, dem är riktigt bra och vi kommer alltid ha en risk av att tappa spelare som vill gå till ett lag som vinner mycket.
Sen kan jag tycka att det var väldigt chansartat av Nykvarn att använda honom i cupen i Falun nu i helgen då han är skriven i Telge. Skulle förbundet göra en licenskontroll så riskerar både spelaren och tränarna avstängning om man går efter liknande fall från förut....
 
Men vi tror på vårt tänk och vad vi vill uppnå med dessa killar och vi är glada för dem killarna som vi har i laget.
 
- - - - - - - - - -
 
Sommar snart, är lite sugen på att boka en resa i sommar. En vecka till något varmt ställe...
Får se om jag gör slag i mina tankar... :)
 
 
 
- - - - - - - - - - -
 
Grattis till Sverige förresten efter finalvinsten i natt i U19 VM.
Speciellt till Felicia och Natta som var med i guldlaget. :)
 
 
 
May The Force Be With You!
 

RSS 2.0