Semester!!

Så var den äntligen här. Årets skönaste fyra veckor. :)
 
Med tanke på att vi bor i Sverige så vet man ju att det inte kommer bli någon värmebölja direkt. Men tycker ändå det varit helt okej väder. Får se om det blir någon riktigt varm dag som bara får en att skrika efter stranden...
 
Förra årets semester var en besvikelse, inte bara vädermässigt men även övrigt. Det enda positiva var den veckan som man kunde följa Crossfit Games. Den ser jag fram emot i år igen. Nästa vecka tis-sön!
 
 
 
 
Men för att motverka förra årets dåliga semester så har jag gjort en mer detaljerad planering av vad jag vill få gjort dessa veckor. Som jag sedan bockar av. Redan startat med en sådan planering denna vecka för att komma in i det och har faktiskt gjort en 75% av det jag planerat. Det är helt okej tycker jag. :)
 
Nåt som ska bl.a. bli bättre är träningen denna semestern. Började med träningen redan några veckor innan nu så jag känner att jag är igång. Började bl.a semestern med att springa en mil på löpbandet i fredags. Inte så dåligt av en gammal gubbe som mig. En mil utan att stanna, är helt okej.
Men målet är Midnattsloppet om fyra veckor, så det gäller att ligga i. Bl.a. springa lite fler gånger i kuperat terräng för att vara bra förbered. Ska springa tillsammans med en arbetskollega och nog bara mer njuta av tillfället än att sikta på en rekordtid.
 
Övrigt så är också en fyra dagars resa till London för att se Leicester mot Manchester United på Wembley. Även det med en arbetskollega. Ska blir riktigt kul. Inte varit utomlands på flera år nu. Men lyckats spara ihop till en bra ekonomi som gör att jag kommer kunna resa oftare nu. Har lite planer på en stor resa nästa år troligen.
 
 
 
Förutom det så hoppas jag på lite aktiviteter med barnen bl.a.
 
- - - - - - - - - - - -
 
Vad händer annars, OS snart. Men jag måste säga att OS Fotbollen är en parodi. Att inte ha med det i FIFA kalendern. Vad är vitsen med ett kval? Argentina förbundskapten avgick och det är osäkert om dem ens kommer vara med för att det inte går att få ihop ett lag. Sveriges lag är ihopsatt efter 52 nej! Och det är mesta dels klubbarna som stoppar spelarna från detta. Sjukt, ren parodi!
 
 
 
Lite som att KHL faktiskt har ligamatcher under World Cup och NHL har det under Winter OS...
Samarbeta för allas bästa, vad är det?
 
- - - - - - - - - - - - -
 
Hur många av er såg helgens Star Wars Celebration Europe från London?
 
OJOJ... så många rysningar i kroppen under denna helg för en Star Wars fan som mig.
Man fick se massor av klipp från bakom filmerna m.m även se en klipp för Star Wars Rebels 3, och även för den senaste Star Wars filmen Rogue One som går på bio i december?
 
 
 
 
Nästa år går det i Orlando, så det var lite synd att jag inte hade koll på att det var denna helg och bokade biljetter dit denna helg. Men men. En annan gång. :)
 
Om ni missade det så finns det massor av clip på youtube på deras kanal "Star Wars" från helgen.
 
- - - - - - - - - - - -
 
Telges damer ser stekheta ut. Kommer defintivt följa dem denna säsong.
Ser fram emot första träningsmatchen den 31/7 mot Trosa för att se hur man tänkt formera sig. Samt kul och se även hur Trosa ser ut inför sin Allsvenska premiär.
 
 
 
Det enda som är synd med damerna är att man gick bet på dem två tränarvalen man hade helst fått. Nu vart det mer en nödlösning där man dock i stor del vet vad man får. Dock är risken stor att herrlaget blir lite drabbat av denna lösning. Men vi får väl se. Viktigt dock att alla roller är ordentligt bestämda och överenskommna. Annars kan för många kockar göra en rätt så svag soppa.
 
Angående herrarna så ser det tungt ut. Eller kan man säga så? Finns ju inget som händer runt det laget förrutom att spelare signar för andra lag. Känns inte som man har några ambitioner när man inte ens gör ett hederligt försök att synas. Tror dem får en tung säsong där man får kämpa för att hänga kvar. Hoppas dock att jag har fel men inget tyder på annat.
 
- - - - - - - - - - - - - -
 
Så hoppas vi alla får en bra semester nu! :)
 
 
 

RSS 2.0