Snacka om att veckan flygit fram, i onsdags så hann man inte mer än jobba och basta innan det bar iväg till Wasa.
Möte med den nye distriktlagstränaren Gårdman, fick lite info om hur dem tänkt med upplägget och planeringen.
Lät ju helt okej, och får hoppas att vi får med några till träningsgruppen, vore jätteskoj.
Nio spelare är anmälda till uttagningarna där 60 tas ut av ca 120 st anmälda till nästa steg.

Kommer ihåg när jag hade 87:ornas HJ17 distriktlag en säsong, var en jättekul erfarenhet och fick mycket rutin på hur det går till där. Skulle dessutom lagt ut saker och ting lite annorlunda om jag skulle göra det en gång till.
Det som brast lite var förberedelserna och att jag kanske var lite för snäll mot vissa spelare. Själva turneringen gjorde vi strålande, helt klart godkänt. Var riktigt nära att gå vidare till slutspel vilket bara ett HJ17 lag gjort genom åren.

Vi mötte Dalarna i första matchen, med bl.a. Jonas Adriansson (Falun) och Mårten Milling. Dem byggde hela anfallet på dem två spelarna, vi stängde den kanten och dem skapade inget. Trots det fick dem in ett mål efter felaktig frislag. Vi ökade på tempot inför sista och sprang/stressade sönder dem och vann matchen rättvist. Kommer ihåg att Peter Norström (Onyx) gjorde ett grymt inhopp.

Regerande svenska mästarna Värmland med Daniel Johnsson (Helsingborg) i spetsen i andra matchen, överraskade stort och ledde med 2-0 innan dem vände till 4-2. Vi var nära och komma ikapp, men en utvisning och zorromål senare av Johnsson så förlorade vi med 2 mål tror jag.

Tredje matchen var mot örebro som hade varit i final med det laget  i P15 två säsonger innan och hade fler spelare från Lillån med. Vi dominerade 2 perioder och ledde rättvist innan domaren gick in och vände matchen åt dem. Vi fick spela sista perioden i box play och Örebro vände till seger. Helt sjukt, det gick inte och stoppa domaren. han fick inte döma något mer därefter men vad hjälpte det oss.

Fjärde matchen var mot favorittippade Östergötland som hade sin starkaste trupp på många år. En svängig och helt underbar innebandymatch som vi tillslut vann.

Hade sen Dalarna klarat att ta poäng av Örebro i sista matchen så hade vi spelat slutspel istället för Örebro. Dalarna ledde hela matchen tills det var 5 minuter kvar av matchen då Örebro vände med 2 mål och vann. *Bittert*

Örebro fick möta Stockholm i kvarten bara 2h efter matchen mot Dalarna och åkte dit med typ 9-0 eller nåt. Vi hade vilat och laddat och hade varit rejält utvilade inför en match mot Stockholm.
Sen kanske vi inte hade vunnit men vi hade kunnat gett dem en rejäl match....

En kul upplevelse dock.

Torsdagsträningen var svag, den där extra gnistan saknades hos spelarna tyckte jag. Många borta nu p.g.a sjukdomar och fotboll, det drar ner på tempot på träningarna vilket kan bli ödesdigert inför DM....

Fredagsträningen var riktigt bra dock, trots bara 2 målvakter och 9 utespelare. Dem visade en grym inställning redan på första övningen "10 pass" och satte tonen för resten av träningen. En fröjd att se. Vi körde mycket skott därefter, olika skottövningar i 40 minuter. Ca 45 minuters två mål därefter ungefär då vi nötte på nya kontringsspelet. Det såg stundtals bra, även om det kommer ta tid att nöta in det, men när det sitter blir vi farliga.

Anfallsmässigt så bjöds det på Vendelsö varianten, Pixbo varianten och Geneta varianten bl.a. Kul och se!!
Bara forsätta och nöta så kommer vi öka våran målskörd garanterat.

Var med och spelade vänsterforward så vi fick ihop 2 femmor. Kändes bra, fick inte ont i benet. *Jippie* ska prova springa på löparbandet imorgon nog. Gick äkligt bra faktiskt, var lite som gamla tider med massa assist. Kan jag bara få killarna att ta samma beslut som jag på planen så kommer det bli bra.

Ska bli kul och spela föräldramatchen på söndag nu när det känns bra. :)

Självklart måste Hv71 seger mot Frölunda nämnas, äntligen spelade dem bra hockey. Hade det lite på känn att spelet skulle lösas upp nu när dem möter ett lag som vill spela offensivt medans Timrå mest ville stoppa Hv bara. Blir en bra matchserie där Frölunda blir svåra i en lång matchserie. Skellefteå gav Färjestad skrämselhicka, och kan skaka dem även på bortaplan. Tror dock att Färjestad går till final till slut iallafall.

Iväg till IKEA imorgon och handla hem lite möbler och dylikt. Väntat länge på det så dags att planera hur jag exakt vill lyfta upp min lägenhet. Får se vad man kommer hem med tillslut.

Tuff match mellan Täby och Balrog just nu. 3-3 i sista perioden och Balrog kan slå ut dem redan ikväll. Men Täby har dominerar skotten, 12-4 i första perioden (1-1 i mål) och 20-3 i andra perioden (1-2 i mål).

Vet inte riktigt men hoppas nog på Täby seger så man får sen av matcherna på tv sen.....

Så som du startar träningen/matchen visar vägen för resten av träningen/matchen!!