Slutspelsdags....

Slutspelsdags även i Innebandyn nu, efter en rafflande sista omgång.
Såg eftersändningen av Mullsjö - Jönköping i måndags kväll och hade undvikit att kolla resultat innan sändningen för största möjliga spänning.

Mullsjö ledde med 4-1, gjorde 5-1 direkt i spel fem mot fyra och då var det inget som ens visade det minsta tecken på att JIK skulle komma tillbaks, men SSL matcherna på måndagarna är nåt speciellt över. JIK kom tillbaks till 5-6 och 7-7 innan dock Mullsjö fick in 8-7 med bara minuter kvar av matchen. Men varför ingen time out Mullsjö? när allt bara ramlade ihop och JIK kom närmare och närmare så måste man göra något. Nu ska Mullsjö vara glada för att dem har Fredrik Holtz som vann poängligan i hela SSL och gjorde 6 poäng i matchen mot JIK för annars hade dem kommit toksist istället för näst sist och kvalplats.

Synd om JIK som ramlade ner, men känns som dem behöver den nystarten, dem har varit på dekis sista 3 åren och tappat stornamn efter stornamn. Att dem tappade KJ Nilsson till AIK var sista knuffen över klippan typ. Med KJ så hade dem klarat sig kvar.



Kul dock att Västerås klarade sig kvar, SSL behöver ett lag som Västerås. Järfälla dock dansade på håret och får tufft nästa säsong om dem inte hittar på något.

Slutspelsdags och jag ser 4 riktigt starka lag som borde ta sig till semifinaler. Warberg, Täby, AIK och Storvreta. Visst Dalen var med i toppen och ska väl vara ett hot men Storvreta har varit riktigt bra på slutet. AIK borde besegra Pixbo som varit lite av en besvikelse medans Balrog blir en mumsbit för Täby om dem kör 100%. Warberg kommer inte ha några problem med Falun.

I hockeyns slutspel så har dem spelat tre matcher nu och det är bara Brynäs som är riktigt illa ute med tre raka förluster. Då ingen kanal visade Hv´s match i måndags så vart det att kolla på den utmärkta "Målextra" på Canal + som växlade mellan alla 4 matcherna och visade alla målen direkt. Hoppas på lite skrällar som typ att Luleå slår ut Frölunda och Skellefteå slår ut Linköping men det lär nog inte hända nu när dem förlorade hemmamatcherna i måndags. Hv skulle dock vunnit mot Timrå som vek ner sig rejält i slutet av matchen och då framförallt i sudden då Hv låg på byte efter byte mot ett tamt Timrå. Men Styfs långskott gav dem segern iallafall.

Ikväll visar dock Canal + matchen mellan Hv71 och Timrå, dags för 2-2 i matchserien....



Samtidigt rullar Champions League Åttondelsfinaler och jag såg matchen mellan Liverpool och Real Madrid som slutade med 4-0 seger för Pool. Vilken utklassning, även om 2-0 målet inte var straff så var det klasskillnad på lagen.

Ikväll får gärna Manchester United följa Liverpool och Chelsea till kvartsfinalerna...

Varit rätt så lugn vecka nu hemma med barnen, man får alldeles för lite vettigt gjort :)
Idag satt vi dock och dem fick träna på att skriva bokstäver bl.a, lite extra läxor hemma.
Båda är jätteduktiga, Marcus är grym på att räkna och Emma är riktigt bra på att skriva och läsa.

Fick lite oväntad hjälp i veckan när det gäller vissa punkter i vårat spel som vi vill förbättra nu under månaden. Sån inställning gillar jag. :)

Dock varit en liten trend nu sista 2 veckorna att det saknas folk på träningarna av olika orsaker vilket gör det svårt att få till den kontinuitet som jag vill ha nu inför DM framför allt.

Två tuffa matcher till helgen, två segrar där och det känns riktigt bra, framför allt så är dem värda den framgången....

Filmässigt då?... sett på två filmer eller njaa den ena knappt.



Kan sägs så här om "Vanguard" UNDVIK DEN!!!!
Jag såg 20 minuter av den innan jag bara skakade på huvudet och snabbspolade mig genom resternade timmen på drygt fem minuter och den vart vad jag såg bara sämre och sämre.
Typ Drogma standard fast sämre....

Säg även på "Private Valentine - Blonde and Dangerous"



Den var sådär, rätt så förutsägbara faktiskt och man tänkte mer än en gång på den gamla klassikerna med Goldie Hawn "Tjejen som gjorde lumpen". Väldigt likt varandra där tjejen som var sämst i början blir bäst i slutet så klart....

Se varje match som en slutspelsmatch och du kommer vinna mer än du gjort förrut!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0