Härligt Hv!! Hoppet lever...

Skönt och avsluta serien med seger, det vart jämt tillslut trots en riktig bra start där vi visade en en bra inställning och skapade mycket framåt. Vart lite för nöjda när det vart 3-0 på drygt nio minuter. Men vi visade att vi nått en ny nivå, trots att vi tappade 3-0 till 3-3 så såg viinte spår av samma desperation som tidigare under säsongen utan vi verkligen tog tag i det och gjorde snabbt 2 mål framåt istället. Starkt försvarsspel idag låg bakom segern.

Av 4 mål så var 2 rena bjudningarna, först höll våran center boll för länge och tappade den vid halvplan och dem fick friläge. Sedan så slog vi bort bollen bakom mål till dem när dem gjorde fjärde målet.

Nu är det två veckor kvar tills DM-semifinalen mot Nykvarn, ett Nykvarn som åkte dit med 1-6 mot Gnesta idag efter 0-4 i sista perioden. Får hoppas att SM-baksmällan slagit till nu.

Vilken dramatik i hockeyn idag också. Skellefteå fixade en sjunde match mot Linköping efter seger hemma idag. Där kan allt hända nu. I Hv´s match så började man svagt och fick verkligen jobba sig tillbaks från 0-2 till 2-2. Tack Tedenby igen. Den kedjan med Tedenby-Falk-Melin är just nu klart bästa och dem är tredje kedjan. Första med Thörnberg-Davidsson-Voutilianen har inte gjort mål i spel 5 mot 5 sista tre matcherna tror jag och det är för svagt. Sen att andra kedjan med Laine-Beech-Angell inte gjort en poäng på 6 matcher är uruselt, varför har man inte spräck den kedjan och försökt få igång dem spelarna. Orsaken till att Timrå fått matchserien till 7 matcher är just att Hv´s första och andra kedja underpresterat. Skulle Hv vinna på måndag så måste dem två kedjorna komma igång, annars åker man ut med 0-4 i semifinalen oavsett om man möter Färjestad eller Frölunda.

Snacka om att man saknar skadade Jan Hrdina......

Sen att en skridskoskena avgjorde dagens match var helt sjuk, aldrig sett sånt förrut, han vart verkligen som Bambi på hal is. :) Små marginaler ibland helt enkelt.



Liverpool visar grym form, först kross av Real Madrid och sen 4-1 på Old Trafford mot United idag, illa illa. Får hoppas United ändå håller ifrån men det känns som Liverpool kommer spela Champions League final i vår....

Seriefinalen imorgon.... blir tufft, hoppas vi kan ta tag i matchen direkt och ta kommandot. Senast hade vi svårt att komma in i slottet för avslut trots mycket boll. Det ska inte upprepas imorgon.
Det gäller att få stopp på radarparet Robert och Jesper framförallt..........

Rätt så kul med att serien sista match är en helt avgörande seriefinal. Såna matcher man vill spela. Upp till oss att visa att vi gillar utmaningen.

"Without a Paddle Natures Calling" heter dagens film. Komedi med lite annorlunda twist. Rätt så kul faktiskt, varning för ekorrarna iallafall :) Däremot "Hal Gore" scenen kändes lite fel....



Såg på Melodifestivals finalen också idag. Snacka om oväntad segrare. Och hur olika svenska folket röstade gentemot Juryn. Dem 4 som låg i topp efter dem olika jury poängerna fick alla dem 4 första poängerna från tittarna. Rätt så kul kovänding. Som hur kände sig Måns efter att haft en ledning på 21 poäng och sen direkt bara rasa när tittarnas första 12 poäng gick till honom. Ridå ner...

Snälla, Snälla kom tvåa och visst texten är fin men hennes röst är ju inte bra. Med en annan sångerska så skulle den kunna vara bra. Själv röstade jag på Heat men såna låtar vinner aldrig i Sverige....

Dock alltid sevärt att se på....

Det är inte målet i sig som är det stora, utan resan dit!!

Kommentarer
Postat av: Dennis

haha vilken match =)

skönt att hv vann nu tar vi timrå hemma också....

2009-03-15 @ 00:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0