Serieseger!!

Serieseger!!!!

Så härligt!!, helt underbart skönt!! Grymt kul för grabbarna!!

Jag hade lite oro inför matchen då Telge verkligen gett oss en kamp in i det sista. Skulle vi tappa guldet i sista matchen?
Det som våra killar var så värda att få.

Nu spelade vi inte riktigt på top idag, men det räckte då vi hade mer bredd än Telge som lever väldigt mycket på Robban och Jeppe, två killar som jag gärna skulle se i våra tröjor.

Vi provade på vårat nya uppspel mot man-man försvar och det såg okej ut för att inte ha hunnit träna in det innan. Dock så höll man sig inte riktigt till bredden och djupet hela matchen ut, vilket gjorde att våra uppspel vart sämre i sista perioden.



Vi gjorde klart flest mål i serien, släppte in minst mål i serien och vann alla matcher utom fyra. Vi var värdiga segrare tycker jag. Framförallt visar det vilken bredd vi har i truppen. Finns inget annat lag som kan matcha den bredden, närmast är Onyx som kom 4:a till slut.

Visst, det finns säkert en del som säger, vaddå, det var ju "bara" P94-2. Men för mig så är det lika viktigt som allt annat vi ställer upp i. Samt jätteviktigt för dem killarna som slitit hårt och kämpat  i den serien hela säsongen.
Vet ett annat lag i Sörmland som har lag i P94-1 och P94-2 och skriver en massa referat och håller igång poängligan i P94-1 men skriver inget om P94-2 matcherna eller håller igång poängligan där. Det är att svika dem killarna som faktiskt bara spelar i P94-2. ALLA tillhör truppen och ska uppmärksammas för det man gör. Men det blir lätt så när vissa bara koncentrerar sig på toppen och inte på bredden.......

Så nu börjar cup perioden med DM, Påskcupen, Vilsta, Grimsta, HAIS och Viking Line framför oss. Ska bli riktigt skoj, samtidigt som vi kommer få möta många bra lag i cuperna. Inga dåliga startfält här inte.

Start nu för att nöta lite nytt i spelet och finslipa dem detaljer i spelet som vi ännu behöver förbättra på. Samt förstärka det vi faktiskt gör bra också.

Såg SSK besegra AIK idag, men ska jag vara ärlig så var AIK det bättre laget. Det enda som hindrade AIK från att vinna var Henrik Karlsson i SSK´s mål. Han är riktigt bra, lugn, stabil och säker. Var bäst mot Leksand och bäst i idag. Klarar SSK sig kvar i Elitserien så är det tack vare Henke. Honom måste dem signa direkt sen.
Såg samma sak idag som mot Leksand, uruselt passningspel emellanåt, man lägger passen vid fel tillfällen och många ggr flera meter fel. Där är orsaken till varför SSK inte är bättre framåt än dem är. Samt att dem saknar toppspelarna av stor kvalité.



Dock så hoppas jag att dem klarar sig kvar. Kändes lite magiskt och se en match mellan SSK - AIK, inte igår direkt och visst ska ett lag som AIK spela i Elitserien. Synd bara att dem har så kass publik som alltid missköter sig när det går emot dem oavsett idrott....

Imorgon är det avgörande matchen mellan Hv71 och Timrå, håller tummarna, kommer inte att missa den.

Vårkänsla idag när jag ock barnen promenerade till och från hallen idag, samt när vi var och handlade på eftermiddagen...
Härligt med vår, så snälla snälla ingen mer snö nu.....

Varit riktigt lat den här veckan med träningen, körde ett pass i måndags och sen inget mer. Så nya tag i veckan som kommer, planen är att göra två bra veckor nu. Visa klass. Vet dock inte om jag ska våga prova löpbandet nu i veckan eller vila från den en vecka till..... vill så gärna men får jag ont så är det minst 2 veckors vila till....

Imorgon blir det en rejäl städ dag, släppa in våren i lägenheten helt enkelt samt att det ser ut som det gör efter att barnen nu varit hos mig i 11 dagar i sträck. :)

Warberg - Falun också imorgon kväll, blir att spela in och kolla senare på kvällen efter hockeyn. Alltid underhållning att se Warberg spela innebandy....



Om du ger ditt bästa, så har du inget att ångra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0