Hv71 överlevde en match till....

Med kniven på strupen så kunde Hv71 vinna måste matchen idag mot Timrå med 3-1, men trots att Hv varit det bättre laget i 4 av 5 matcher så ser det oroväckande ut. Dem skapar för få bra målchanser med tanke på det spelövertag dem har, samt att Power Play spelet var riktigt kasst. Så vinner man inte i ett slutspel. Därför känns det inte bra i maggropen.

Tur dock att spelare som Tedenby och idag Ullström kliver fram, samtidigt som jag tycker att Stefan Liv varit riktigt bra hela matchserien, det är väl bara i dagens match som han släppte ovanligt många returer.

Blir en ny tuff måste match på bortaplan på lördag, men tror det kan passa HV att pressen ligger på Timrå att vinna hemma, ha mer spel så HV kan kontra mer.

Färjestad och Frölunda vidare, vilket var rätt så väntat, båda lagen är heta final kandidater. Linköping - Skellefteå går till 7 matcher, det är jag övertygad om.

I innebandyn så började ju kvartsfinalerna idag också, Falun överraskade och vann mot Warberg i sudden, men dem ledde med 5-0 i början av tredje innan Warberg gjorde just en "Warberg" och kom tillbaks makalöst i sista perioden. Såna vändningar finns det bara ett lag i Sverige som kan göra.
AIK slog Pixbo enligt mina tips och även Storvreta plockade hem match 1 mot Dalen precis som jag trodde dem skulle.

Härligt med slutspel. :)

Lite sån känsla över matchen på söndag mot Telge.....

Har inte kunnat varit med på veckans två träningar hittills, måste nog vara första gången den här säsongen då jag missar två träningar i rad. Lite synd då jag har en hel del nytt och träna in nu.

Man får lite abstinens när man inte kan vara där.... hmmm arbetsskadad? jo lite nog.....

Men vi har ju mycket kvar av säsongen så tiden finns att nöta på dem nya detaljerna i anfallsspelet vi ska införa. Ska bli kul och se hur dem klarar av att ta in det. Fixar dem det helt så blir vi grymma. Men det kommer ta sin tid.
Finns några detaljer i försvarsspelet också vi ska träna in som kommer göra stor nytta.

Ser fram emot en spännande vår....

Såg på två filmer idag, först på "Punisher - War Zone", som var en actionfylld film med många döda skurkar. Placera en sån kille i en stad som typ Chicago så skulle stan se helt annorlunda ut. :)
Sevärd även om killen var tydligen i "Rambo" klass....



"27 Dresses" var dagens andra film, en kramgo mysfilm helt enkelt. Såklart med ett lyckligt slut med lite touch på. Men jaa, är svag för såna filmer så varför inte... :)



Dags för kvalserien imorgon också, hoppas kunna se på Leksand - SSK som dem visar på tv4 Sport. Kan bli en intressant match helt enkelt och sen visar dem SSK - AIK på söndag... blir mycket SSK och mycket hockey nu.
Men slutspel och kvalmatcher gäller mer än vanlig serielunk, därför blir underhållningen större också.

Lite snabba tips för kvalserien:

Hockey:
Leksand och SSK till Elitserien 2009/10 medans Rögle och AIK kommer 3:a och 4:a, Västerås 5:a och Växjö 6:a

Innebandy:
Växjö och Sirius till SSL medans Mullsjö kommer 3:a och T/T 4:a

Först in så vinner du bollen, tvekar du det minsta så blir du tvåa!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0