Benen föder vargen....

Kan man avsluta en arbetsdag bättre än med en bastu? :) njaa, tveksamt.
Så lugnt och avslappnande, en härlig vana nu på onsdagarna helt klart.

Det finska blodet i mig som vaknar till liv kanske ;)

Skulle jag vinna pengar, mycket mycket pengar, så skulle ett hus med bastu bl.a. ligga bra till.....

Annars en lung dag, på jobbet så har vi börjat filma den nya monteringen nu. Rätt så lugnt men kul, gäller att göra så bra som möjligt av det lilla vi har. Tror det kommer bli riktigt bra sen.

Gårdagens träning var tuff, vi körde extra mycket ben, dem som trodde att vi skulle sakta ner efter framgången i Zone Cup får nog tänka om. Nu kör vi på mer än förrut och då framförallt ben och bål. Fått höra att en del hade mycket känningar i benen idag, perfekt, då nådde jag mitt mål igår. Sen var det lite andra övningar, lite nytt och varierat mot förrut. Risken är ju alltid att man kör samma övningar i omgångar. Men nu inför våra tre viktigaste månader den här säsongen så gäller det att hålla i liv spellusten och glädjen till innebandy. Jag vet att det finns många som tappar gnistan på vårkanten efter en lång säsong och därför gäller det att hålla igång den på nåt sätt.

Kändes som killarna hade kul och inte märkte att det i grunden var rätt så jobbiga övningar också. Morgondagen blir likadan, mycket ben och bål på fysen och övningar med fart i. DM närmar sig med storsteg och vi måste vara på topp då. Hoppas att vi får klart med dem tre matcher som vi har innan med DM-laget och sen att jag får med spelare X. Det bästa vore om han kunde vara med redan på matcherna innan. Tror med han så får vi tre riktigt bra kedjor.

Såg på "Friday the 13th" den nya och ja den var väl som dem övriga men ändå inte, fanns grejer som aldrig hänt förrut som att han faktiskt höll en tjej fången i 6 veckor. Hur troligt är det. Grym skytt med båge också :)
Njaa, den var inte dålig men den stack inte ut heller.



Däremot var "Role model" helt okej, tillräkligt tokig för att locka fram en massa skratt. Dock nog ingen man ser på med yngre barn med tanke på språket m.m.
Seann William Scott kan bara spela en typ av roll oavsett film men den gör han grymt bra....



Snart fredag igen!! och dags för barnen att komma HEM. Varit för länge sen nu och det ska bli kul.

Varit en kass träningsvecka igen, men inte riktigt haft tiden och motivationen nu. Dock varit mer nogrann med maten istället och det har gett resultat. Så får jag igång träningen nu slutet av veckan så är det bra. Det är en lång väg och gå och den är aldrig spikrak. Gäller bara att hitta rätt spår efter varje felsteg.

Ser faktiskt fram emot sommaren, ska bli riktigt skönt den här sommaren. Hoppas att vädret är den rätta med ;)

Benen föder vargen!! (Lake Placid 1984 USA vs Sovjet)....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0