Saknar klubbar som Geneta emellanåt...

En dag på IKEA i lördags, det vart faktiskt så, 5h tog det som allt, vi åkte runt halv tolv och var hemma vid sextiden. Så 5h i själva affären. Det vart en hel del saker, hade förberett en lista på saker jag hade tänkt köpa. Hittade allt på listan utom tårtsleven, men det känns som man klarar sig bra utan den iallafall.
Bytte lite saker också från listan mot annat som jag tyckte var bättre än det jag hade först tänkt mig.

Fick med mig hem Glasunderlägg, 2 bordslampor, 2 golvlampor, bestick, förvaringslådor, knep och knåp böcker, energisparlampor, tuschpennor, pizzaskärare, batterier, penslar, ståltermos, ryggsäck, golvskydd, äggdelare, tvålpump, potatiskalare, glasskopa, tandborsthållare, sängbord, hallbord och tv-bänk. :)

   

En hel del men helt klart värt det, vart riktigt bra hemma nu, ett klar lyft med lamporna och borden framförallt.
Passade på och storstäda lägenheten i söndags också. Så nu kan man få hem besök utan att skämas :)

Lördagskvällen gick åt att sätta ihop alla ikea saker samt att se på hockeyn på tv. Hann se lite av Färjestads kross av Skellefteå och där måste Skellefteå ta hemmamatchen nu, annars blir det definitivt 4-0 seger i matcher för maskinen Färjestad. Det sjuka är ju också att dem på 6 matcher i slutspelet inte släppt in ett enda mål i spela 5 mot 5. Bara 2 baklängesmål i box play är allt. GRYMT BRA!!!



Hv71 var tama mot ett hemmastarkt Frölunda som var bättre helt klart. Samtidigt får ju man inte ta så många utvisningar som man gjorde. Det går inte att skylla på att dommaren skulle bara ta hv spelare, då flera av utvisningarna var solklara och så onödiga. Varför får hockeyspelare ta så många onödiga utvisningar av sina tränare??

Nu tror jag ändå att Hv71 kan ge Frölunda en match om finalplatsen, men man måste lyfta sig ett snäpp till.

Föräldramatch idag och det var kul, var nästan synd att vi inte spelade mer, man vill bara spela mer och mer oavsett hur trött man är. Fick en rejäl tryckare av JC så jag flög i golvet och skrapade upp knät lite. Men sånt får man ta, jag var inte på hugget och han fick in den perfekt. Förstår att motståndarna inte gillar att möta honom på planen. :)
Själv var jag inte så bra idag, okej, men inte mer. Lite synd men det blir så ibland.

Haha, har spelat en del föräldramatcher genom åren, kommer ihåg ett år då killarna punktmarkerade mig hela matchen. Hade 2 killar på mig hela tiden oavsett om jag hade boll eller inte. :) Kan säga att jag vart rätt så lack ett tag, men sen vara det bara att köra och gilla läget.

13-11 förlorade vi tillslut, men njaa... :)

SSK och Rögle flyger mot Elitserien kanske? det ser ut så men SSK´s tapp av poäng på hemmaplan och svaga match mot Växjö gör att man undrar om SSK kan klara sig från att göra en Malmö i slutet...
Jag tippade att Leksand skulle gå upp, tänk va fel man kan tippa......

Fick dock veta en sak idag som störde mig rejält, att folk man trodde kände bra och har bra kontakt med inte vågar säga saker till en direkt, svagt, så otroligt svagt....så otroligt själviska. Dem gräver sin egna grav just nu. Och som det känns nu så kommer jag hoppa av ett förtroende uppdrag jag har då jag inte gillar vart det hela är på väg där och att jag inte lyckats få folk att inse fakta hur man behåller ungdomslagen intakta i klubben......



Man har väl stolthet, jag skulle kunna göra samma sak som dem gjorde men det skulle inte kännas rätt då det skulle drabba någon man känner väl och har respekt för.

Ska nog markera lite imorgon att jag inte tycker dem skött det snyggt..... Sen vet jag att dem i slutändan skiter i det då dem bara bryr sig om sig själva. Dem skulle lika gärna kunna bilda en egen klubb och bara köra där så kan dem få hålla på i sitt egna hörn.

Nej, den bästa klubb som funnits var Geneta BK, dominanten i Södermanland. Där var det aldrig tjafs, utan alltid win-win tänkande. Alla beslut gjordes så att alla vann. Hur skulle annars en klubb fått fram spelare som Mats Carlsson, Kristoffer Kranberg, Micke Karlsson, Pär Carlsson, Björn Eriksson, Christer Eriksson och Markus Wargclou....
Ingen annan klubb i Södertälje har ens varit nära såna resultat och då är det ändå 9 år sedan drygt som jag lade ner klubben....

Det är som man säger ibland, för många kockar är inte bra.....

Nej, lite roligare saker istället.

Ny vecka framför sig och dags att träna på av bara den nu, känns som våren är på väg och med det nya krafter och en glädje som växer inom sig starkare och starkare..... finns det något bättre än vår/sommar perioden?....

Har fastnat för en skön sak, jaja, alla vet om att det finns men jag har iallafall börjat lyssna på NRJ webradio medans jag sitter vid datorn... grymt bra!! :) Har alltid gillat musiken på NRJ och det finns en hel del bra låtar just nu.
Favoriten är Beyonces nya "If I were a boy"....

men det finns ett tiotal bra låter som spelas nu.....



Känns som man kan göra det mesta vid datorn nu...hmmmm...inte bra.... :)

Tänkte på Balrogs sparkade tränare Bruno Lundberg, när jag tränade Genetas P80 lag så mötte vi Balrog P80 som tränades av Bruno borta i Albyhallen. Minns att vi vann matchen med 3-2 efter underläge med 2-0. har för mig att det var starten av en makalös svit på 25 raka matcher utan förlust och då ingick segern i Storvreta Cupen också....
Tider det... :)

Rutin är något som alltid finns där när du väl skaffat dig det!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0