Playoff time!!

Äntligen!, vilken skillnad! Nu gäller det!

Slutspelet har börjar i hockeyn, äntligen kan man sätta sig och kolla på matcher som gäller nåt, som har den rätta intensiviteten och båda lagen vill vinna till varje pris.

Har inte orkat se en enda grundspelsmatch, men nu till slutspelet känner man suget. Nu är det roliga matcher ju.
Perfekt också att Canal + hade Timrå - Hv71 som match också. Kunde inte vara bättre.
En bra match där Timrå var faktiskt bättre, Hv kom inte alls upp i standard och då framför allt framåt, skotten 34-20 säger det mesta och hade inte Timrå backat hem i slutet så att Hv fick till en ordentlig press så hade skotten varit ännu mer ojämn.

1-0 till Timrå, men jag hoppas att trenden blir som förra säsongen då HV förlorade alla Match 1 i sina slutspelserier mot Skellefteå, Timrå och Linköping. Semifinalserien mot Timrå var riktigt grym, den var den som gjorde mig mest orolig, speciellt när dem ledde med 2-1 och spelade med en fart och vilja som Hv inte kunde stoppa trodde man.



Snart börjar ju också kvalserien, ska bli kul och följa den med. Tror faktiskt jag ska ta och besöka Axa för första gången den här säsongen. Får bara se vilken hemmamatch. AIK lockar lite men ja vi får se.

Tycker det är lite synd, men jag skulle gärna se lag som AIK, Leksand, Malmö, Björklöven, Västerås och Rögle i Elitserien.
Men ha 18 lag i elitserien kanske inte är en hit.....men möta varje lag 3ggr = 51 matcher skulle väl funka?
Dock skulle nog man sakna streckstriden, skulle bli för många betydelselösa matcher kanske...

Det bästa slutspelet börjar ju också snart, NHL men där går matcherna så sent så man orkar ju aldrig vara vaken hela matchen :)



Det vart en väldigt lugn dag på jobbet idag, nästan så man fick skuldkänslor. Kunde gjort så mycket mer, men kan ju inte göra allt.....

Träningen idag var tuff, det syntes att det tog på krafterna idag, övningar med mycket löpningar och stressmoment. sen körde vi rejält med ben på fysen. Känns som att jag lyckades idag med det jag hade planerat. Samma inställning i veckorna fram över och vi blir riktigt giftiga att möta. Hoppas redan mot Nykvarn att vi får resultat....

Match mot Katrineholm på lördag, på bortaplan. Vi har bara förlorat två matcher i serien och det är mot Katrineholm och Telge. Dem två lagen vi har kvar att möta. Dags att visa att förlusterna i december var bara ett olycksfall i arbetet.
Laget som är uttaget till lördagen känns helt klart som att dem kan ta ansvaret och ta hem tre poäng. Kan vi få Philip att glöda i ögonen så kommer han hålla nollan helt klart...

Nej, se på veckans avsnitt av "Biggest Loser" innan läggdags och sen väntar sovmorgon, städning och en runda till ICA MAXI innan tillvaron förgylls med barnen. :)

När det känns som att du inte orkar en till, då gör du fem till!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0