Steg 2 - kosten...

3 veckor kvar av semestern ännu... känns hur skönt som helst... :)
Nu kommer det en vecka utan barnen och ska då på passa på att öka träningsdosen lie, kör några extra pass vissa dagar. Träffa lite vänner också, har bl.a. ett möte imorgon som jag ser fram emot, blir för hoppningsvis mycket givande innebandysnack... :)

Har nu kört lite över halva månaden och tränat 13 av 19 dagar, så jag har 8 av 12 dagar kvar att träna på för att klara mitt mål för juli månad.
Det jag tänkte nu lägga till under sista tredjedelen är också mer fokus på kosten, visst den har inte varit kass, men lite väl upp och ner, speciellt nu under veckan med barnen. Så mer grönt och frukt nu dessa 12 dagar för att se vad resultatet blir sen för juli månad.



Gäller att hitta en kost som man känner att man kan klara livet ut, det är det svåra, finns så mycket gott i världen ju. :)

Så imorgon blir det träning på morgonen, styrkepass, sen iväg för lunchmöte på stan, hem och sen iväg och handla hem en massa grönt och frukt. Ska sedan försöka lägga in ett extra pass på kvällen, har en del instruktions dvd som ska gås igenom innan försäsongstarten.... så man får lite extra tips om bra övningar samtidigt.
Jag menar, har man själv provat dem så vet man ju vilka som känns bra och vilka man inte ska använda sig av....

Vi fortsatte med Harry Potter weekend och såg på del 3,4 och 5 i helgen... :)

   

Har även sett på två andra filmer i helgen också...

"The Lazarus Projekt" som var sådär, en tvåa... trots en del kända skådespelare..



"Terminator - Salvation" som faktiskt var en besvikelse, gav inte alls någon Terminator känsla, utan kändes som man gått och tagit in influenser från andra framtidsfilmer istället... bad choice!!



Det är imorgon exakt två veckor tills starten av säsongen 2009/10 för killarna....för mig som tränare så ska man ju göra en massa förberedelser innan så allt är klart när det väl börjar. Ska jobba med att göra klart med så mycket som möjligt nu under veckan. Ska även se om jag kan lösa sista pysselbiten i laget också.

Man får se det så här, imorgon är det första dagen i resten av ditt liv.... så man får väl se till att få ordning på det då..  :)
Gå igenom vad som behövs göra för att lösa dem tunga sakerna och för att man ska kunna se ljuset i slutet av tunneln...
Det kommer att bli bra, men det krävs en hel del jobb för det.... men hej... har ju bara det här livet, så då får man väl ta att det är tunga perioder ibland.... allt kan ju inte vara en dans på rosor, får då skulle livet vara bra tråkigt....

Ska göra comeback till hösten också, som domare igen. Får se hur många matcher man hinner med, med tanke på barnen och laget, men några här och där absolut. :)
Det är kul och döma, speciellt ungdomsmatcher, vill helst inte ha några seniormatcher förutom nån enstaka ibland, men det är ungdom som är mest roliga och alltid kul och se framtidens stjärnor än att se dem som aldrig blev nåt.. :)



Såg att det spekulerades vilka andra hallar man skulle kunna ha innebandyfinalerna... hmmmm rör inte Globen!!
Klart att finalerna ska spela där varje vår!! Hur jobbigt är det inte att behöva åka till Malmö eller Göteborg för att se matcherna.... :)

Med positiv inställning så kommer det mesta gå såååå mycket lättare!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0