En bra fredagsmatch...

Fredagkväll och nyss hemkommen från lite innebandy. Men vi börjar från början. Upp klockan sex i morse och iväg till jobbet, usch, vill sova :) Efter arbetsdagen som gick snabbt idag så fort hem och en snabb löprunda på 35 minuter, dusch och sen göra ordning för samlingen innan dagens match mot Strängnäs.

Killarna fick se lite nostalgi innebandy först, SM-finalen 1994 mellan Fornudden - Lockerud. Innebandyn ser lite annorlunda ut idag. Sen satt vi och kollade på Strängnäs matchen från i november i DM. Gick igenom hur dem spelade och vilka saker vi skulle tänka på i vårat spel och då inte bara inför denna match. Kändes som en bra genomgång.



Matchen vanns med 11-2 mot Strängnäs och vi gjorde en bra första period (4-0), en dålig andra periode (2-1) och en mycket bra sista period (5-1). Killarna tog till sig det vi sa att vi ville jobba med och gjorde en mycket bra matchförsvarsmässigt i första och sista perioden. I andra så slarvade vi med passningsspelet vilket gav dem alldeles för mycket boll och lägen. Många snygga mål och vårat Power Play var grymt idag. Förra helgen mot Onyx gjorde vi 3 mål på 5 försök och idag gjorde vi 2 mål på 3 försök. Kul när killarna visar en sådan fin inställning, ingen gnäll över nåt.

Match mot Gnesta imorgon, blir tufft men vi ska göra vårt bästa och framförallt bättra på dem två detaljerna vi inte gjorde bra mot dem förra veckan. Lyckas vi med det så kommer vi vinna matchen.

Lite tips inför helgen då:

Onyx - Nykvarn - 1:a då Onyx har klurat ut Nykvarn nu.
Gnesta - Södertälje - 2:a för nu jäklar kör vi!!
Trosa - Mariefred - 1.a Allt annat är en överraskning

Onyx (95) - Standard - 2:a Då dem är riktigt på gång nu
Nyfors - Onyx - 2:a Magkänsla bara
Telge (95) - Hälleforsnäs - 1:a Dem hakar på oss i toppen utan problem.

Såg en kul grej idag på nätet, synd bara att det inte var sant.....



Träningen i torsdags gick bra, lite halvdant på två målsspelet, men visst immade vi igen fönstrerna sen på slutet.
Bra grabbar!! det här är bara början!!

Skade och sjuklistan inför helgen var ingen rolig läsning
Johan C, Jesper T, Philip, Filip W, Jonte H, Micke, Noel....

men tror starkt på dem som ska spela på lördagen, vi siktar på två riktigt bra genomförda matcher, vi ser till att stänga Januari med ett gott betyg!!

Spela tills domaren blåser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0