13 mål bakåt på två matcher...

En lång lördag i innebandyns tecken var då slut. Upp tidigt i morse för samling redan halv tio hemma hos mig och videogenomgång av förra veckans Gnesta match. Hyfsad fokus under genomgången så här på morgonen. Känns som vi inte riktigt fick fram budskapet till matchen.

Själva matchen då. Första bytet vi gör är grymt bra, andra bytet så kom 0-1 och direkt på tekning 0-2. Vi kämpade oss tillbaks och det stod 2-4 efter två perioder där vi verkligen kämpade och slet men misstagen i försvarsspelet var för grova denna dag. Sista perioden så fick dem göra tre mål då vi som vanligt fick börja spela på chans. Vi skapade mycket framåt och gjorde iallafall två mål denna gång, men försvarspelet var svagt idag och vi tappade lite fokus på att vi skulle faktiskt variera spelet, vi fastnade i ett spel och det var inte till fördel för oss. Vi har en del kvar att jobba med men det känns som det går framåt även vi inte får med oss resultaten på tavlan som vi vill.

Andra matchen idag mot seriesuveränerna Nyfors slutade 6-6, då vi spelade bra försvar i två perioder och hade 4-2 men i sista så slappnade vi av eller nåt för dem fick kvittera 3 ggr under den perioden. Synd att vi inte kunde stänga matchen när vi väl hade chansen. Dock mycket starkt att göra 6 mål framåt mot ett lag som Nyfors.

Känns inte som vi kan säga att försvarspelet sitter efter januari månad tyvärr. Får jobba vidare på det tillsammans med nästa steg som vi ska jobba med enligt planeringen för att nå målet.

Nykvarn vann mot Onyx efter ett segermål i slutsekunderna, trodde faktiskt Onyx skulle knäppa dem denna gång. Trosa krossade Mariefred hemma och skickade ner oss till en sjätte plats i den serien. Onyx 2 vann mot Nyfors 2 med 3-1. Att sedan Onyx (95) klarade 4-4 mot Standard var oväntat. Så mina tips gick väl inte riktigt hem denna gång. Får ta kolla på matchen Telge (95) mot Hälleforsnäs imorgon för att se om dem hakar på oss i toppen.

Helgens matcher har bara gett mig mer motivation att köra på den linje vi valt, samt att vi kommer köra tuffare för varje vecka. Med svett, träningsvärk och glädje ska vi bygga upp för det som gäller för oss under våren!!!

Retar lite upp mig när vissa ledare bröstar upp sig för mycket och måste klanka på andra för att höja sitt lag.
Det gör mig arg och då jäklar ska dem få se nästa gång vi möts om vi så ska köra över dem med ett ånglok!!

Något glatt annars, varför gör vi inte såna mål??

Nej, dags att avsluta kvällen med att se på finalen av "Biggest Loser"....