Spelsugen....

Då har man öppnat arbetsveckan igen med två helt okej dagar, även om det kändes lite segare idag, var riktigt trött och fick fixa till mig med två koppar kaffe, sen var jag på G resten av dagen. Kul och lära sig nåt nytt och försöka tänka sig in hur vi ska använda den kunskapen. Vi i projektgruppen har världens chans att göra nåt bra av det även om uppgiften är tuff, vi ska typ göra tre i ett på samma gång. Får se om vi klarar det på 11 veckor.

Igår kom man hem och tog en löprunda på 40 min medans man såg på ett avsnitt av Merlin, så skönt med löparband. :)
Idag passade man på och spelade lite lätt två mål med grabbarna, vart riktigt sugen på att spela korpen matchen imorgon, hyfsad bra tid, halv fem, då är man hemma till klockan sex och har hela kvällen kvar ännu.

På tal om Merlin, har sett en sex avsnitt på hmmm två dagar tror jag, helt okej, gillar det med magi, riddare och så. Får se om man hinner se några avsnitt till i veckan. Laddade ner en annan serie som jag tänkte följa, "Biggest Loser" från USA - sjätte säsongen. Man kan ju kanske få sig lite tips inför sin egna träningsperiod.

Merlin                    

Träning ikväll var det också, körde mycket pass och en hel del fys idag, syntes på två målsspelet att det var möra killar. Finns ju tyvärr inga genvägar till att lyckas och vi har en del mark att jobba ikapp för att nå upp till lagen före oss.
Skulle dock vara skönt om nyckelspelarna kunde hålla sig friska och skadefria, men det kanske kommer lagom till DM-slutspelet sen. :) Synd om Jeppe T. bara, får inte spela matcher på en månad till, han har hunnit spela 3 matcher sen november tror jag och missat alla cuper.

Torsdag på oss och nöta inför helgens tre matcher. Blir lite nytt med en överraskning innan matcherna i helgen....

Tyvärr är Rasse bara i stan i tre veckor för praktik, hade varit en grym förstärkning för Telge annars.
Nu är det inte möjligt men tänk en femma med Buffy - Jacob - Rasse och Löken - VD. Den femman hade lugnt räddat kvar Telge i div 3. Haha - drömfemman med Micke Karlsson - Pär Carlsson - Mats Carlsson och Koffe Kranberg - Björn Eriksson hade gjort att Telge vunnit div 3... Tänk att så "lite" kan göra så stor skillnad...

      

Spelsugen man vart då, har inte spelat match på månader, hade jag haft tid och något lag bara tränat i västergård så hade man ju gärna spelat seriespel också. Känns som att med lite kondis så kan jag ännu leverera. :)
Får ta kolla runt om man kan få träna en gång i veckan med nåt lag på skoj för att hålla igång. Korpen matchen imorgon ska bli kul iallafall. Hoppas vi inte blir 3 femmor bara..... det är det bästa med att spela back, sällan några som vill spela det så det brukar bli bara två backpar... :)

Ja just det, inte att glömma, nog för att jag håller på HV71 men man börjar ju bli så trött på tidningarnas superlativ över spelare, man är inte stjärna för att man spelar i Elitserien, man är inte supertalang för att man är 18 år, eller som när elitserielagen värvar någon som inte platsat i NHL men kommer till ett svenskt lag.
Dagens "Stjärna" David Fredriksson missar resten av säsongen, killen har gjort 5 poäng på 34 matcher, spelar bara i tredje och fjärde kedjan i HV71 och då är man knappast stjärna i mina ögon. Använd stjärna, talang, löfte m.m. när det verkligen stämmer, annars tappar dem orden sin mening tillslut.


Kroppsfinta ordentligt!


Kommentarer
Postat av: Löken

Vadå hållit laget kvar i 3an och dom tagit laget upp i 2an?

Vi har ju lite mer klass än dom har, skönt för dig då också att vi med talang behöver ju inte ens träna oss för att det ska gå bra.

2009-01-28 @ 00:49:54
Postat av: Vaukie

Med tanke på eran kondition så hade ni lätt räddat kvar laget, men med fys träning bakom hade det varit en annan sak ;)

2009-01-28 @ 14:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0