Fridfull söndag

En bra vecka avslutades med en väldigt lugn söndag dä rman lyckades få sova till halv tio iallafall...

vart lite dammsugning, diskning idag också förutom att se på film med barnen, vi hann se dels en långfilm på Cartoon med Billy och Mandy... samt City of Ember och Spy School, båda helt okej familjefilmer att se på med barnen iallafall.

    DVD Film: Spy school

Dagens höjdpunkt med tv och film var ju utan tvekan nya programmet på femman "Trollkarlarnas hemligheter", imponerad över dem lösningar dem har bakom tricken man ser på tv.

Trollkarl på Kanal 5 Foto:Alfred Haber.

Tänkte reflektera lite över helgens resultat i innebandyn.
Tippade ju rätt så bra ändå, Trosa vann mot Mariefred och Onyx tog en poäng mot Nykvarn efter att ha vänt 0-3 till 3-3. Nyfors slog Onyx (95) lekande lätt, Katrineholm slog Hälleforsnäs samt sedan varnade jag för en skräll i matchen mellan Standard och Strängnäs vilket det nu också blev.
P94-1 serien ser ut så som jag ser lagen vara, Nyfors är klart bäst, Nykvarn är tvåa medans Onyx är trea då dem tre lagen tycker jag har imponerat mest den här säsongen. Gnesta är fyra, vilket dem självklart ska vara. Vi är femma och just nu är vi inte bättre än så.

Telges P93 lag hade en bra helg, dels vann dem prestigemötet mot Södertälje P93 i P92 serien och vann mot Nyfors i P93 serien, men dessutom förlorade båda serieledarna stort denna helg. Först åkte Onyx P92 på sin första förlust och då med hela 8-2 mot Strängnäs, sedan förlorade Strängnäs P93 mot Onyx med 9-2. Så nu har Telge chans till en dubbel.
Frågan är bara hur lag som Onyx och Strängnäs kan förora så stort efter att ha imponerat i serien hittills. Vad hände??

Nästa vecka avslutar januari månad, och för våran del nog med tre matcher till helgen, Strängnäs i P94-2 serien på fredagkväll och på lördagen med match mot Gnesta på bortaplan i P94-1 och sedan troligtvis en träningsmatch i Wasa mot Nyfors på kvällen. Efter dem tre matcherna kan vi summera januari och se om vi håller tidsplanen. Ingen idé att spekulera om det innan vi spelat dem matcherna. Så ser fram emot en bra vecka, där vi kommer vässa klubbarna inför helgens drabbningar. Hoppas att lite sjuklingar är tillbaks så vi kan få lite "impact" till matchen mot Gnesta...

Snart måndag och då dags att lära sig DP-motorer, framtidens motorer på lastbilarna med V8:or.... KUL :)

Fick ett kul livstecken av Teike idag också, dem grabbarna var grymma på sin tid, mycket minnen har man. Får hoppas att det löser sig med målvaktstränaren vi har på gång, vore kanon isåfall.

Bara så ni vet, "YOU BOYS ALWAYS HAVE A PLACE IN MY HEART"...
haha, konstigt vore annat, efter X antal telefonsamtal hem genom åren där ett gäng grabbar sjunger för en.....

Fick också höra en fågel viska i mitt öra om att Rasse är tillbaks i stan och tränar med Telge.... Bästa nyförvärvet den här säsongen i såfall utan tvekan... Den killen var en grym center, kunde sätta honom med vilka forwards som helst, han klagade inte, utan körde på som alltid match efter match och leverade match efter match.... En Dream player för vilken coach som helst.

Först på returen!!

Kommentarer
Postat av: Löken

Vaukie du kommer aldrig bli av med oss. Nästa samtal kanske väntar redan inatt.



Sen kan ja ge silly season om att Rasse är bara i stan 3 veckor för praktik.

2009-01-26 @ 22:54:21
Postat av: Vaukie

Haha, skulle inte förvåna mig alls :)



F-n synd det, han behövs i stan...

2009-01-27 @ 23:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0