En andra chans...

Fredagen bestod av en trött kille... fick veta hur planen för projektet på jobbet ser ut tills maj ungefär. Intressant men även en del frågotecken, dock är jag där jag ville vara enligt min egna planering. Bara se till att leverera och göra det med ett leende på läpparna :)

Matchen mot Gnesta förlorades tyvärr, stod 0-1 tills det var drygt fem minuter kvar av matchen, slutade 0-4 tillslut. Synd, riktigt synd om grabbarna som gjorde en bra match, visade att än är vi inte nere för räkning. Det "enda" som saknades var avsluten, göra mål på frilägen, målchanser m.m. Hade vi fått in ett mål till 1-1 så känns det som att vi hade vunnit matchen. Ny chans nästa lördag mot Gnesta igen, den kommer betyda mycket.

Tidig lördagsmatch i Nyköping mot Onyx slutade med 5-3 seger, men den satt hårt inne och äntligen fick vi lite utdelning i Power play, vi lät alla tre kedjorna spela olika och det gick bra, nyttigt framför allt.

Annars en lugn lördag med pannkakor och mys med barnen :) och alldeles för mycket godis....
Såg på en bra film också på fyran "En andra chans", riktigt bra, dem lyckades fånga den där känslan en far har till sina barn bl.a. Den känslan är enorm stark och kan ej beskrivas, bara upplevas.

DVD Film: En andra chans

Jag har sagt det många ggr och säger det igen, har haft en enorm tur och fått två helt underbara barn.

Jämförelsen i filmen var ju att är det bättre att leva ett liv med mycket pengar, drömjobb, drömlägenhet, drömbil men ensam mot att leva i ett litet hus, låg inkomst men ha en fru och två barn som man älskar.

Så som samhället är uppbyggt så handlar nästan allt i livet om pengar... tyvärr... men det finns nåt som vi saknar mer än pengar ifall vi inte skulle ha dem båda sakerna....

Gissa vilket :)

*Finta med kroppen*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0