17-0...

En onsdag som började med oväntad sovmorgon, eller ska man säga försova sig... Gick upp 8.00, då ska man komma ihåg att jag börjar jobba kl sju :)

Två timmar sen vart man, men bara göra det bästa av det. Tyvärr mycket strul med DP-motorn idag så var inte så mycket man fick lära sig, men det får ta sin tid. En bra avslutning på dagen med 1h bastu med Kalle och Björn.
Länge sedan man bastade, måste vara år sedan, skönt var det dock och man får se till att det blir en återkommande sysselsättning. :)



Rörde på mig en del idag, 1,5h promenad sammanlagt, 40 minuters innebandy och 1h bastu. Det får man säga vara en hyfsad dag, plus att jag åt fisk både till lunch och middag ;)

På tal om att röra på sig, sett nu sju avsnitt av "Biggest Loser USA" säsong 6. Jag är grym imponerad av dem, dem väger 2-3 ggr mer än mig men visar helt grymma resultat. Dock lite fusk kanske att dem har personliga tränare som hjälper dem med träningsprogram och kost hela tiden och att dem har tillgång till gymmet 24h om dygnet, inget jobb som tar 40% av dagen. Tränarna dem har är grymma, hörde innan att Jillian Michaels var tuff, men hon är riktigt tuff.
Grabbarna ska vara glada att det inte är hon som kör fysen på träningarna....

Blir man inte motiverad av att se dem träna och nå såna resultat, så vet jag inte vad som gör det. Gott med lite tändvätska inför mitt mål till sommaren. Ska dock erkänna att programmet berör en väldigt mycket, man blir tårögd minst en gång per avsnitt.

Är riktigt taggad för morgondagens träning och då speciellt för passet mellan 18:00-18:30... Då blir det åka av, vi ska imma igen rutorna rejält denna vecka.
imma

Ser lite tunt ut på backsidan för helgens matcher, vi har sex backar för helgens tre matcher, varav två är lite frågotecken ifall dem är friska. Men bara att gilla läget, dem spelarna som är skadade kommer ju tillbaks någon gång iallafall :)

Ja just ja, spelade korpen match idag ju, vart ingen vidare motstånd då vi vann med 17-0. Dock inga poäng från egen sida, hade två andra hands assist dock. Men "yrkesskadad" som man är så analyserade jag min insats inte bara på poängen. Inga baklängesmål, hade ca 10 klubbbrytningar, vart inte bortdribblad en enda gång, hade i uppspelen en procentsats på lyckade passningar i 1:a perioden runt 95% och i 2:a perioden runt 90%. Tappade dock bollen 4 ggr i offensiva utflykter vilket var alldeles för dåligt. Så analyserar en tränare hur en back har spelat i matchen ;)

Just lyckade passningar i uppspelen är enormt viktigt i innebandy. Det är nåt vi måste se till att höja redan nu till helgen. Förra helgen mot Onyx hade vi nog ca 60-65% medans vi mot Gnesta låg på 40-45% vilket gör det nästan omöjligt att vinna en match på. Målet till att börja med måste vara minst 66% av uppspelen ska vara lyckade. Då börjar vi vinna matcher!!

Dock var det kul att spela match igen, det var ett tag sen, känslan av att spela på planen med boll är så grym... man vill bara uppleva det igen och igen. Så nu får man se till att vara med på onsdagsmatcherna iallafall.

Ska man bli bra på att spela innebandy så måste man älska att spela innebandy!!!

Kommentarer
Postat av: Löken

Du måste va ett geni som kommer ihåg att du inte va inne på något bakåt då ni höll nollen. YOU GO VAUKIE!!

2009-01-29 @ 13:45:16
Postat av: Jeff

Starkt allt vinna med 17-0. Kör hårt Vaukie.

2009-01-29 @ 16:16:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0