The Librarian...

Snart har vi kört i tre veckor med fysträning. På dem som verkligen kört ordentligt och varit med på dem flesta träningarna ser man skillnad, dem orkar klart mer. Tyvärr är det ännu några som av olika anledningar inte tränat eller kör på max. Det är dem som gör mig orolig.
Ett lag är så stark som dess svagaste länk, så det gäller att se till att den svagaste länken är stark. En hög miniminivå.



Dock så är det ännu 5 veckor kvar innan serien börjar så jag kommer göra allt för att även se till att dem är på acceptabel nivå för att hjälpa laget.

Idag körde vi bålstyrka, lite löpning och väldigt mycket på mjölksyreträning samt benstyrka. Väldigt likt det vi kommer köra mycket under september månad sen.

Match mot Umeå på söndag, träning inomhus imorgon innan det. Blir att dels nöta teknik, skott och pass samt att fortsätta träna på vårat spel som vi började nosa på förra lördagen. Jag tror att det kommer sitta bättre på söndag, ett steg framåt varje match är målet. Klarar vi det så kan vi inte misslyckas i slutändan.

Intressant träningscup på lördag i Gnesta också mellan Onyx, Gnesta och Vendelsö.
Vendelsö har fått en ny tränare i Erik från deras P93-lag och fått med sig den 94:a som spelade där.
Känns som Vendelsö har riktigt bra 2 första kedjor att tillgå, intressant att följa nu i början.
Onyx då?, ryktet säger att några 94:or ingår i HJ truppen och ska spela där i första hand, mycket p.g.a samarbetsavtalsproblemet. Har man nu tappat 3-4 av dem riktigt bra spelarna så kommer det självklart märkas.
Gnesta har ev fått 93:or att använda sig av i serien sen, men man tränar heltid med klubbens 91 och 92 or, det kan bara höja tempot i laget och dem blir nog så svårslagna som alltid.



Att tippa serien ännu känns inte aktuellt, får vänta in lite match och cup resultat först.

Hur vi ligger till är svårt att säga ännu, tror att det är först efter finland och täbycupen vi kan säga att vi hunnit slipa vårat spel så pass mycket att vi vet hur vi ligger till.

Vem har inte missat dem stora rubrikerna om segrarinnan på 800m för damer i VM. Oavsett vad man anser om henens utseende eller sätt så måste det vara hemsk att som kvinna bli kallad för man och bli tvungen att genomföra könstest. Snacka om att knäcka ens självförtroende.... Tidningar kan vara riktigt elaka i jakten på säljande rubriker....

Har dock inte sett så mycket på friidrotts VM, bara sett på 100m finalen för herrar, det är allt...

Andra innebandy nyheter?
Telges herrlag förlorade träningsmatchen mot Kringelstaden med 9-5, såg tyvärr bara första fem minuterna så kan inte säga så mycket om matchen. Men Telges lag såg inte så vasst ut namnmässigt ännu. Några nya unga killar som njaa... inte håller div 3 klass just nu. Vet dock att det är några äldre spelare på väg in, men sen om det räcker får vi se.
Ska dock komma ihåg att vi är bara i slutet av augusti ännu....



Skulle Telge möta Södertälje just nu så tror jag på Södertälje vinst med 6-2.... får se vad jag tycker om några veckor :)

Såg på Zlatans premiärmatch för Barcelona när dem spelade mot Manchester City. City ställde upp med nästan hela sitt första lag, hade gärna sett Adebayor spela. Medans Barcelona spelade med 20 olika spelare? Dem flesta var juniorer som fick visa upp sig kryddat med Zlatan, Messi, Pique och Puyol en halvlek.
Messi och Zlatan visade prov på lite samarbete som kan nog ge resultat. Israelen Gil på vänsterkanten snackas det mycket om, men njaa... såg mest snabb ut och gick alltid åt samma håll i sina dragningar...
Vart mer imponerad av slovaken Weiss i City, 19 åring som kan blir bra tror jag med lite mer rutin. Nu vart det lite väl mycket sololöpningar mot 3-4 motståndare....
Hade varit en dröm för Zlatan om han gjort mål, men njaa... det blir bättre när han får spela med alla "stjärnona". Den matchen vill jag gärna se när även Xavi och Inesta samt Henry spelar också...

Sett på en trilogi med "The Librarian", en Indiana Jones kopia känns det som. Med lite samma mönster i alla filmerna.

     

Tre grundstenar i att lyckas prestera:  träning, kost och sömn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0