Man borde vara tränare i spanien...

Snacka om väder idag, dagens träning var vädermässigt ingen höjdare. Blåste kallt och sen började det regna mer och mer.... det slutade med att vi fick köra sista 40 minuterna inomhus istället.
Tänk vilket lyx det hade varit och haft försäsong i Spanien en månad... varje utepass skulle vara behaglig... :)



Det gick bra det med, körde extra mycket ben inomhus för att ta igen det vi inte hann springa ute p.g.a. regnet.
Tyvärr var dock närvaron idag dålig och av dem som var med hade flera känningar i kropp som gjorde att dem inte körde allt. Så denna träning får ligga i historien som en glömd träning nu. :)

Måndagens träning var dock mycket mer välbesökt och hyfsad tuff, dock försvann tiden lite väl snabbt och vi fick skippa en jobbig löpövning. Men fokus var på bålträning och det hann vi med tillsammans med löpning i ett antal km.

Fick ett oväntat samtal idag om en träningsmatch ute i Nynäshamn då hallen i Södertälje var bokad av nåt i helgen tydligen. Självklart tackade vi ja till att möta Umeå City IBK. Inte varje dag man får möta ett lag så norrifrån.
Kul och möta lite nya lag dessutom. Umeå är nere på träningsläger i Nynäshamn samtidigt som deras herrlag också.
Dem ska tydligen spela 2 matcher på lördagen och ev 2 matcher på söndagen. Vet att dem möter Nynäshamn i första matchen på lördagen men inte i vilka dem möter i andra matchen.
Umeå är ett bra lag, som ligger i topp i sitt distrikt så vi får en bra match utan tvekan.



Det känns bra att vi fick till en match då vi fick tyvärr flytta Hässelbymatchen till veckan efter, vilket gör att vi får ett bra matchande nu framöver. Hoppas på positivt svar om den 20 september av laget vi bjudit in, tackar dem ja så ser det riktigt bra ut med våra matcher inför serien.

Gjorde även en ändring i träningsprogrammet och fick in två extra inomhustimmar innan vi ska till Finland. Fick ta bort tisdagsträningarna och sätta in två onsdagsträningar istället. En timme inomhus och 1,5h utomhus. :)
Det blir perfekt för då kan även fotbollskillarna vara med och träna.

Såg även hur Söndagens matchspel för distriktlaget ser ut den 30 augusti:
Turnering med Södermanland P15 (2 lag), Huddinge IBS (HJ), Trosa Edanö (HJ) och Telge SIBK (HJ).
Minicupen spelas i Nykvarn mellan 9-19.
Har dock inte sett något om lördagen ännu.

Lite nackdel för oss då båda våra målvakter och våran tredje målvakt är på minicupen på söndagen då vi har träningsmatch mot Onyx. Dessutom spelar P93 cup den helgen och P95 har inte ens börjat träna. Blir att lösa det på nåt sätt.

Kom då med i tidningen tillslut, typ en vecka efter allt. Även om det nu bara var med en liten bild så var det en kul grej. Så många kort och sen tar dem en liten utklippt bild.. :)
Självklart så tog dem den söta mamman med det lilla barnet med i artikelns stora bild medans dem fyra männen fick en liten notis nedanför... haha... :)

Barcelona - Manchester City imorgon på tv.... med Zlatan... den bör man nog inte missa... :)



Dessutom ska Telges herrar spela träningsmatch mot Kringelstaden i Västergårdshallen, får se om man kan få barnen att följa med och se någon period.

Fick dessutom höra idag en del om vilka spelare som Södertälje fått till sitt div 2 lag....
Namnkunniga spelare som borde kunna prestera.

Gräset är inte grönare på andra sidan häcken!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0