På jobbet igen...

Så var första arbetsveckan igång, två dagar har redan gått och bara två till innan helg, det är det sköna med 4 dagarsvecka.. :)

Varit helt okej tempo i början, vi har byggt upp våran motor i lugn takt och friskat på minnet lite.

Dock ovant att behöva gå upp så tidigt...
tänkte på det nör jag gick till jobbet i måndags, klockan var kvart över sex på morgonen och gick längs en väg där det brukar vara en 2-3 "myrstigar". Men inte en enda myra syntes till på morgonen. Och arbetsmyror lever bara för att arbeta, är inte det ett tecken om att det är för tidigt när inte ens dem är vakna den tiden på dygnet?  :)



Vi har även kommit in i vecka två med träningarna och det har droppat in några till på träningarna nu som var bortresta förra veckan.
Varit två bra och tuffa träningar, igår körde vi med lite mer fokus på bålen och idag körde vi rejält med benen. Den som inte känner av det imorgon måste vara omänsklig... :)

Vi körde bl.a. 1350m av idioter...

Nu kör vi på torsdag igen innan vi tar fram klubba och boll på lördag, först 2h träning inomhus och sen träningsmatch på kvällen.

Vi såg lite rök på slutet av träningen, tydligen var det någon som inte ville börja skolan nästa vecka då dem hade satt eld på Hovsjöskolan.





Tycker att jag fått bra signaler av flera spelare under träningarna, trots att vi bara kört 1,5 vecka så känns det redan som man har bra koll på vilka som verkligen vill och samtidigt vilka som inte vill lika mycket... (tyvärr)

Ser fram emot vad vi kan göra sen i slutet av september när vi fått köra hårt några veckor till....
Kan bli en obehaglig överraskning för våra motståndare i år...

Idag startade jag även med dem egna träningarna också efter 1,5 veckas uppehåll. Nya målet är satt till den sista september och det gäller att ligga i för att klara det. men det är ändå inte omöjligt att klara.
Det svåra är att få till tiderna för träning, men det ska gå.
Idag vart det iallafall 70 minuters styrkepass efter att jag kommit hem från träningen.
Imorgon väntar ett löppass...



Det kändes att man inte tränat på ett tag, var tungt med vikterna..  :)

"The legs feeds the wolf"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0