Tulllinge närmar sig...

Ny vecka och cuphelgen närmar sig med möten mot två av stockholms bästa lag, Täby och Salem.
Dessutom är nog AIK riktigt revanschsugna efter förlusten i Zone Cupen.

Att vi möter dem redan i första matchen i vardera gruppen kan vara en fördel, men också en nackdel då en del av spelarna har inte spelat match på några veckor nu sen serien slutade.

Dessutom matcher mot duktiga lag som Jakobsberg, AIK och Högalid blir roliga utmaningar.

Svårt och säga var vi står riktigt just nu eftersom vi inte spelat så mycket matcher sista veckorna och i DM gjorde vi tre bra perioder av sex möjliga.

Vilket fall som helst så blir det en lång fredag som jag hoppas ska ge oss också två matcher sedan på lördagen.

Fokusen nu under tisdag och torsdag måste bli att få upp lite tempo på bollen, spela smart, jobba med anfallsspelet och kontringsspelet. Samt självklart träna på straffar inför helgen....



En annan cup som också spelas i helgen är Ackerscupen i Åkersberga, idén med en lätt och svår klass är bra, men intresset var tydligen lågt under påsken då bara 4 lag deltog i vardera klass.

I lätt så möts Åkersberga B, Högdalen, Kungsängen och Järfälla Röd. - Där borde ju Järfälla ta hem segern hyfsat lätt känns det som.

I svår så spelar Åkersberga A, Vendelsö, Värmdö och Vallentuna och något annat än Vendelsö seger vore en stor överraskning.

Såg lite på AIK-SSK och även m AIK försökte så var SSK tillräckligt stabila för att se till att man spelar i Elitserien även nästa säsong tillsammans med Rögle. AIK tror jag dock kommer igen och blir ännu starkare nästa säsong nu när dem fått smak på kvalserien.



Man får alltid lite klassisk känsla när man ser AIK.....

Passade på och såg på inspelningen av Storvreta - AIK idag också, iallafall dem två första perioderna och vilken uppvisning av Storvreta i första perioden. Kunde ju lätt ha stått 4-0 till dem.
AIK får en tuff resa i kampen om finalplatsen, helt klart.

Men imorgon visar dem Warberg - Balrog istället, blir intressant, blir dock att se en inspelad match då vi har träning samtidigt som matchen går på tv.

Tack och lov för videon.... :)



Körde även löparbandet igen, var nog en två veckor sen sist nu och provade att springa lätt 3 km och det kändes väl okej, ska försöka att börja försiktigt så jag inte får ont igen, för då får jag fnatt...
Blir att börja med en lätt vecka där dock målet är att göra någon slags träning varje dag utom fredag då vi är på cupen.

Börja lätt och öka sen efter hand....:)
Så himla skönt och springa var det iallafall, hoppas att benet håller denna gång....

Ibland kan det vara bättre att stanna och titta upp istället för att bara köra rakt på!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0